Du som kör Walker skall ha det lite bättre!

En förutsättning att kunna utföra arbetet på rätt sätt är att förstå de maskiner man brukar för sin grönyteskötsel, vi talar inte enbart ur ett estetiskt perspektiv utan även ur ett miljö- och säkerhetsperspektiv. Något som är extremt viktigt både för arbetsgivare och arbetstagare. Att förstå de maskiner man brukar ger även en lägre driftskostnad och högre driftsäkerhet då man slipper vanliga handhavande fel som kan uppkomma på grund av okunskap.

Vi tycker därför att ni som kör och använder Walker antingen på arbetet eller privat skall ha det lite bättre, att ni skall få möjlighet att skapa er en bättre förståelse och arbetsmiljö! Av den anledningen arrangerar vi varje år kurser på olika platser runt om i landet med geografisk spridning för att förenkla det dagliga arbetet. Under kursen går vi b.la. igenom:

  • Grundläggande maskinkunskap.
  • Hur man sköter & underhåller en Walker.
  • Hur man använder en Walker.

All teori följs upp med praktiska övningar för bibehållen kunskap, lärdom & upplevelse!

Kursen som årligen lockar flera hundra deltagare hjälper våra tusentals kunder i landet till en effektivare grönyteskötsel, anmäl er snarast då platserna brukar ta slut fort!

 

Kursdeltagarna säger sitt

”En givande kurs där kombinationen av teori och praktik verkligen gör att man lär sig och förstår hur olika saker hänger samman.”
– Kyrkogårdsföreståndare

”Många utbildningar idag syftar enbart till att lyssna, denna kurs skiljer sig då man hela tiden följer upp instruktioner med en praktisk visning vilket var helt suveränt.”
– Entreprenör 

”Otroligt kunnig kursledare spred god stämning i gruppen vilket gjorde att dagen både blev lärorikt och full av skratt.”
– Vaktmästare

 

Anmäl er snarast till denna branschunika utbildning

Kursen är heldag mellan kl. 09:00 – 15:00.

Kostnad för kursen är 750:- exkl. moms och inkl. kaffe, lunch och kursmaterial. Välkommen till en givande dag – En dag som betalar sig själv!

Anmälan gör ni antingen via telefon, fax, e-post eller via hemsidan.

Tfn: 0470-485 45 – Fax: 0470-485 55 – E-post: info@walkermowers.se

 

Maskin & Förarkurser 2020

Orter & Datum presenteras i November 


ANMÄLAN