Walker Mowers Sweden

 

Om oss

Walker Mowers Sweden AB har sedan 1986 arbetat som generalagent för Walker Mowers i Sverige, vi marknadsför och säljer professionella och högkvalitativa grönytemaskiner från en av branschens ledande och mest respekterade tillverkare.

Vi vänder oss till kyrkogårdar, bostadsföreningar, campingplatser, kommuner, fotbollsklubbar, golfbanor och privatpersoner.
Med andra ord till alla som tycker det är viktigt att ha en vacker och representativ grönyta.

Walker Mowers representeras över hela landet genom ett välfungerande service- och återförsäljarnät från norr till söder. Sammanlagt finns vi representerade på ett 20-tal orter, alla med hög servicekänsla och produktkännedom.

Vår historia

Walker Mowers Sweden ABs (dåvarande Grönytemaskiner AB) historia är lång, men kan göras kort. Det började år 1983 då företaget startades i liten skala. Efter hand som åren har gått har företaget vuxit och förändrats.
1986 är ett väldigt betydelsefullt år i historien, det var nämligen året då Walker kom in i bilden. Sedan dess har vi marknadsfört och sålt Walker-maskiner i hela Sverige.

Företaget är sedan 1989 placerat på norra industriområdet i Växjö. Där har vi lokaler på 1500 kvadratmeter med kontor, lager, utställningshall, serviceskola och även stora provytor för dig som vill provköra en maskin. Naturligtvis ordnar vi även en demonstration tillsammans med våra återförsäljare på plats hos er.

Kontaktpersoner

Thorleif Berntsson
Service/Eftermarknad
070-601 23 03
thorleif@walkermowers.se

Per Holmgren
Försäljning/Demo
070-277-23 31

per@walkermowers.se

 

Pontus Herrlin
VD/Försäljning
073-530 00 11
pontus@walkermowers.se

 

    3 års garanti

  • På samtliga fabrikations- och materialfel på delar eller komponenter.
    OBS! Hydrostater upp till 1.000 timmar.

      Omfattar inte

  • Motorer (garanti ges av respektive motortillverkare).
  • Slitdelar & reservdelar som behöver bytas vid normalt slitage.

 

 

       Läs mer om Kvalitet & trygghet

 

Integritetspolicy & Cookies
Hemsida skapad av HL Design & Media AB